Over de foundation

 

Het begon allemaal bij onze hond Kwibus. Ons eerste hondje ooit en veel te vroeg overleden (hondenziekte).

Omdat hij zo leuk was besloten mijn man en ik na een paar maanden weer een hondje te nemen. En zo geschiedde…..Op dit moment hebben we 9 honden, allemaal gered van de straat of uit een vervelende situatie. Door de jaren heen heb ik zoveel leed gezien en nog steeds kom ik schrijnende verhalen op social media tegen en zie ik veel te veel beestjes op straat zwerven, die wel of geen eigenaar hebben.

 

Al jaren roep ik: “als ik ooit de lotto win, dan komt er een boekje voor kinderen”. Die lotto komt er vermoedelijk nooit maar gelukkig waren er wel een paar mensen in mijn omgeving die mij gestimuleerd hebben om aan het boekje te beginnen.

 

Met dit boekje hoop ik vooral de kinderen bewust te maken dat een huisdier, in dit geval een hond, niet zomaar een wegwerpartikel is maar een commitment voor heel veel jaren en niet alleen een alarmsysteem voor in de tuin maar een familielid.

Dieren willen, net als mensen, gewoon liefde krijgen en elke dag wat eten en drinken. En als ze ziek zijn moeten ze, net als wij, naar een dokter. Heel veel moeilijker is het eigenlijk niet.

 

Met heel veel plezier heb ik dit boekje, samen met een paar geweldige mensen, gemaakt. Ik hoop dat er over een paar jaar alleen nog maar gelukkige, goed verzorgde huisdieren op Aruba te vinden zijn🐾

 

Esther (oprichter)

 

Het bestuur Helga, Esther, Thayisa

Onze Mascotte Rohan

Jaarverslag 2023 Getekend Pdf
37 downloads

Vrijwilliger worden?

 

Foundation Snoop Doggy is een Non Profit organisatie en draait volledig op vrijwilligers.

Onze stichting is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons project een warm hart toedragen en ons graag willen helpen met diverse activiteiten. Dit mag op Aruba maar ook in Nederland zijn.

   

  • Schoolbezoekjes voor educatieve doeleinden
  •  Poppenkast voorstelling in de Openbare Bibliotheek Aruba
  • Verkoop van merchandise op de diverse vlooienmarktjes. Standaard is er elke zaterdag van       9AM-12PM een marktje bij Santos Coffee & Soul (Alhambra Casino) en op elke eerste zondag     van de maand van 10AM-2PM een markt bij Ostrich Farm Aruba
  • Uitdelen van onze boekjes op de basisscholen van Aruba rond dierendag. Dit is van 8AM-1PM
  • Informatieve filmpjes opnemen voor ons YouTube kanaal en TikTok
  • Social Media bijhouden
  • Vertalen van de boekjes naar Engels & Spaans
  • Vertalen van de website in Engels & Papiament

   

  Vindt je het leuk om ons te ondersteunen?

  Stuur ons dan een email via onze Contact pagina.

   

  Onze vrijwilligers

  Van links naar rechts: Esther, Ron, hond Rohan, Thayisa, Glenda, Wilma, Fam Boots-Damen, Roxanne, Lois, Wesley, Rohan en Bianca.